Evropski univerzitet Brčko distrikt

5

Biblioteka

[vc_row][vc_column][vc_column_text][ipanorama id=”17875″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Biblioteka Evropskog univerziteta u Brčkom osnovana je 2011. godine. Namijenjena je potrebama naučnog i obrazovnog rada.

Najveći broj knjiga i publikacija je iz oblasti: književnosti, ekonomije, zdravstva, prava, matematike, informatike, sporta i drugih oblasti koje se izučavaju na Univerzitetu. Biblioteka posjeduje u svom knjižnom fondu i stručne publikacije na stranim jezicima, kao i knjige iz filozofije i religije.U biblioteci se čuvaju: diplomski i magistarski radovi kao i doktorati koji su takođe dostupni studentima na uvid. Na raspolaganju za rad su i leksikoni, enciklopedije i rječnici. Takođe, u sastavu biblioteke su i periodične publikacije (časopisi, zbornici, godišnjaci).

 

Zaposlen je jedan bibliotekar. U prostorijama biblioteke je računar sa instaliranim programom za poslovanje i kompletan bibliotekarski fond je evidentiran u elektronskoj bazi podataka. Korisnici biblioteke su studenti našeg Univerziteta i nastavno osoblje.

U sklopu biblioteke nalazi se čitaonica sa 8 čitaoničkih mjesta, u kojoj je računar sa pristupom Internetu. Knjige i ostale publikacije mogu se dobiti na korišćenje uz indeks ili ličnu kartu.

Rad sa studentima:

(ponedeljak – subota) 08:00 – 17:00 časova

PRISTUP BAZI PODATAKA

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share this post

Translate »