Mediji o nama

 • BDC TV – NA EVROPSKOM UNIVERZITETU DANAS JE UPRILIČENA SVEČANA DODJELA INDEKSA BRUCOŠIMA

  BDC TV – NA EVROPSKOM UNIVERZITETU DANAS JE UPRILIČENA SVEČANA DODJELA INDEKSA BRUCOŠIMA

  Početak akademske 2019/20. godine na Evropskom univerzitetu u Brčkom započeo je svečanom dodjelom indeksa svim brucošima. Riječ je o devetoj generaciji studenata koji su odabrali jedan od šest fakulteta koje nudi ovaj univerzitet. U Velikom amfiteatru Evropskog univerziteta u Brčkom danas je upriličena svečana dodjela indeksa brucošima, te je na taj način obilježen početak akademske … BDC TV – NA EVROPSKOM UNIVERZITETU DANAS JE UPRILIČENA SVEČANA DODJELA INDEKSA BRUCOŠIMA Read More »
 • E Brčko -Deveta generacija studenata na Evropskom univerziteti

  E Brčko -Deveta generacija studenata na Evropskom univerziteti

  Početak akademske 2019/20. godine na Evropskom univerzitetu u Brčkom započeo je svečanom dodjelom indeksa svim brucošima. Riječ je o devetoj generaciji studenata koji su odabrali jedan od šest fakulteta koje nudi ovaj univerzitet. U Velikom amfiteatru Evropskog univerziteta u Brčkom danas je upriličena svečana dodjela indeksa brucošima, te je na taj način obilježen početak akademske … E Brčko -Deveta generacija studenata na Evropskom univerziteti Read More »
 • Uručeni indeksi brucošima na Evropskom univerzitetu Brčko distrikt

  Uručeni indeksi brucošima na Evropskom univerzitetu Brčko distrikt

  Od svog osnivanja do danas Evropski univerzitet Brčko distrikt stipendirao je više od dvije hiljade studenata. Također, brucoši će i ove akademske godine uživati u pogodnostima, a jedna od njih je i besplatno studiranje tokom jedne godine studija. Ovu, ali i brojne druge prednosti prepoznali su danas upisani studenti. ”Upisujemo studente na šest različitih univerziteta, … Uručeni indeksi brucošima na Evropskom univerzitetu Brčko distrikt Read More »
 • InfoBrčko : MEĐUNARODNA SARADNJA SA INTERNATIONAL MANIPUR UNIVERSITY

  InfoBrčko : MEĐUNARODNA SARADNJA SA INTERNATIONAL MANIPUR UNIVERSITY

  Evropski univerzitet nastavlja dobru praksu ostvarivanja međunaropdne saradnje sa univerzitetima iz regiona i svijeta. Ovaj puta Evropski univerzitet započinje saradnju sa International Manipur University, javnim univerzitetom iz Indije, koji se nalazi u saveznoj državi Manipur. Ceremonija zaključivanja ugovora između Evropskog univerziteta Brčko distrikt, Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla, Evropskog fakulteta „Kallos“ Beograd u osnivanju i International … InfoBrčko : MEĐUNARODNA SARADNJA SA INTERNATIONAL MANIPUR UNIVERSITY Read More »
 • Otisak.Ba – Međunarodna saradnja sa International Manipur University

  Otisak.Ba – Međunarodna saradnja sa International Manipur University

  Evropski univerzitet nastavlja dobru praksu ostvarivanja međunaropdne saradnje sa univerzitetima iz regiona i svijeta. Ovaj puta Evropski univerzitet započinje saradnju sa International Manipur University, javnim univerzitetom iz Indije, koji se nalazi u saveznoj državi Manipur. Ceremonija zaključivanja ugovora između Evropskog univerziteta Brčko distrikt, Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla, Evropskog fakulteta „Kallos“ Beograd u osnivanju i International … Otisak.Ba – Međunarodna saradnja sa International Manipur University Read More »
 • Senad Osmanović: Prevazići probleme koji su posljednih godina pratili neke privatne univerzitete u Brčkom

  Senad Osmanović: Prevazići probleme koji su posljednih godina pratili neke privatne univerzitete u Brčkom

  Trenutno jedna od najvažnijih aktivnosti u Odjeljenju za obrazovanje Vlade Brčko distrikta, jeste stvaranje uslova za dodjelu akreditacija ovdašnjim univezitetima. Šef Odjeljenja Senad Osmanović, kaže da je bitno da se prevaziđu problemi koji su posljednih godina pratili neke ovdašnje privatne univerzitete, kako bi studenti i njihovi roditelji, ubuduće “mirno spavali”. Osmanović izražava optimizam da će … Senad Osmanović: Prevazići probleme koji su posljednih godina pratili neke privatne univerzitete u Brčkom Read More »
 • Informativni časopis Student – Upriličen Dan otvorenih vrata “Kallosa”

  Informativni časopis Student – Upriličen Dan otvorenih vrata “Kallosa”

 • Informativni časopis Student – Održan naučni skup na temu “Modeli razvoja – iskustva drugih i naše mogućnosti”

  Informativni časopis Student – Održan naučni skup na temu “Modeli razvoja – iskustva drugih i naše mogućnosti”

Translate »