Pozivnica za učešće na konferenciji „Digitalizacija BH društva”

Sarajevo će od 18. do 20. marta 2019. godine biti domaćinTIIMISS konferencije Digitalizacija bosanskohercegovačkog društva koju organizuju Spoljnotrgovinska/Vanjskotrgovinska komora BiH i GlobalGPSBiH.

Cijeneći Vaše znanje i iskustvo, ovom prilikom Vas pozivamo da date svoj doprinos radu ove konferencije kao govornik na panelu.

Želimo naglasiti da ova konferencija predstavlja značajan iskorak za Bosnu i Hercegovinu i da je dio zadatka koji je pred našu državu postavila Europska Unija, tako da je svaki ekspert i stručnjak u određenoj oblasti važan u smislu davanja svoga doprinosa.

Ukoliko prihvatite poziv od Vas očekujemo da na konferenciji kao govornik održite izlaganje vezano za navedenu oblast i temu u trajanju od maksimalno 10 minuta, da učestvujete u debati kroz razmjenu mišljenja i odgovarate na pitanja postavljena od strane učesnika, te nakon okončane diskusije, date prijedloge rješenja i usvojite zaključke predmetne sesije.

Ljubazno Vas molimo da potvrdu o učešću na konferenciji i prihvatanju uloge govornika, pošaljete u pisanoj formina e-mail adresu: edina.comor@globalgps.ba.

Blagovremeno ćemo Vas kontaktirati u cilju zajedničkog definisanja teme i obavijestiti o svim ostalim neophodnimi relevantnim detaljima i uputama.

Za sva dodatna pitanja, informacije i sugestije, možete kontaktirati gđu. Edinu Čomor Arnaut na gore navedenu e-mail adresu, a ostale informacije o konferenciji možete pronaći na web stranici tiimiss-conference.comZahvaljujemo Vam se i radujemo budućoj saradnji!

Pismo namjere za rad u komitetu – TIIMISS

Pozivnica za ucesce u ulozi paneliste- TIIMISS Konferencija