Potpisan ugovor o saradnji : Glossa – centar za njemački jezik Brčko i Evropski univerzitet Brčko

Logo color mali

Potpisan ugovor o saradnji : Glossa – centar za njemački jezik Brčko i Evropski univerzitet Brčko

Glossa – centar za njemački jezik Brčko uspostavio je saradnju sa Evropskim univerzitetom Brčko.

U četvrtak, 28.11.2019. godine, direktorica Glossa – centra za njemački jezik Brčko Nedina Lišić i rektor Evropskog univerziteta prof. dr Nedeljko Stanković potpisali su ugovor o saradnji.

Ova saradnja je samo još jedna u nizu saradnji u Bosni i Hercegovini, što pokazuje još jednom nastojanje za uspostavljanje saradnje sa obrazovnim institucijama. Novi sporazum o saradnji će se realizovati u nekoliko oblasti, koje su zajednički definisali Glossa – centar za njemački jezik Brčko i Evropski univerzitet Brčko.

Cilj je međusobna saradnja u oblastima svojih djelatnosti, kako bi putem saradnje postigli što bolje rezultate u privređivanju i postavili osnov budućih saradnji kako u poslovnim poduhvatima tako i u planiranju, organizovanju i vođenju nekih budućih poslovnih projekata, događaja i slično.

Glossa – centar Brčko svim studentima i zaposlenima na Evropskom univerzitetu odobrava popust u visini od 15% (uz prikaz indeksa). Više informacija možete dobiti putem mejla brcko@glossa.ba telefonom na 066 305 888 ili lično u našim prostorijama u Glossa – centru za nnjemački jezik Brčko ulici Bulevar mira 4 (Deltina zgrada II sprat lijevo) svakim radnim danom od 16.00 h do 21.00 h.

Share this post

Translate »
Menu