Na Evropskom univerzitetu obilježen početak akademske 2020/21. godine

Na Evropskom univerzitetu obilježen početak akademske 2020/21. godine

Na Evropskom univerzitetu Brčko distrikt dana 5.10.2020. godine svečano je obilježen početak akademske 2020/21. godine. Novim studentima rektor Univerziteta akademik prof. dr. Nedeljko Stanković i dekani svih šest fakulteta poželjeli su dobrodošlicu i uručili njihove indekse.

Studenti nisu krili oduševljenje što su zakoračili na svoj novi put, a rektor im je poručio da ih čeka „…naporan rad i učenje, ali i druženje i upoznavanje novih prijatelja.“

„Plodove vašeg rada ubraćete kada se ukaže vaša prilika, budite sigurni. Zato marljivo radite, učite i očekujte rezultate vašeg rada,“ dodao je rektor. Pored toga, naglasio je i to da je Evropski univerzitet studentima obezbijedio sve uslove da ovdje steknu što bolje znanje i budu osposobljeni za svoj budući poziv.

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju, brucoši su primili svoje indekse u odvojenim kabinetima poštujući sve mjere nadležnih organa. Proslava nove akademske godine obilježena je nešto skromnije nego prethodnih godina, a sve u cilju suzbijanja širenja zaraze korona virusa.

Već istog dana počela je i nastava za studente svih godina.

Share this post

Translate »
Menu