Javni poziv studentima za učešće u radionionici „Korištenje snage saradnje“

Javni poziv studentima za učešće u radionionici „Korištenje snage saradnje“

Evropski univerzitet Brčko distrikt u saradnji sa organizacijom „Most Istok Zapad u BIH“ i ambasadom SAD u BiH, poziva sve zainteresovane studente da se prijave za učešće u radionici „Korištenje snage saradnje“ koja će biti održana u četvrtak 29.10.2020. godine od 11h do 15h na Evropskom univerzitetu Brčko distrikt.

Radionicom će na temu pregovaranja i postizanja kompromisa, rukovoditi i predavati eksperti iz oblasti diplomatije, pregovaranja i izgradnje mira, sa osvrtom na 25. godina od potpsivanja Dejtonskog mirovnog sporazuma

Predavači su eksperti i diplomate, bivši ambasadori BiH: Jakob Finci, Lamija Tanović, Draško Aćimović, Igor Davidović, Esad Bajtal, Zlatko Hadžidedić i dr… te uvodničar i moderator Robert Jovanović.

Prijave za Brčko se mogu slati do 27.10.2020. godine na e-mail adresu office@ewbbih.com, a izabrani kandidati će biti obaviješteni o svom učešću u radionici.

Prijava treba da sadrži: Ime i prezime, email, telefon, Grad i koja je godina kojeg studija uz napomenu prosjeka ocjena

Po tri studenta sa svakog univerziteta iz šest gradova u BiH (Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Tuzla, Bijeljina, Brčko) učestvovaće na naprednoj dvodnevnoj konferenciji u Jajcu od 20. 22. novembra gdje ćemo zajedno donijeti i zaključke konsenzusom u vidu Deklaracije o budućnosti Bosne i Hercegovine.

Na naprednoj radionici svi troškovi puta i pansiona studentima će biti plaćeni

Više o tome: https://ewbbih.com/harnessing-the-power-of-collaboration-koristenje-snage-saradnje

Share this post

Translate »
Menu