DAN OTVORENIH VRATA EVROPSKOG UNIVERZITETA

DAN OTVORENIH VRATA EVROPSKOG UNIVERZITETA

U cilju stvaranja optimalnih uslova za svoj rad, Evropski univerzitet Brčko distrikt obezbijedio je novu zgradu u kojoj će obavljati svoju djelatnost. Zgrada je površine 5.000 m² i biće moderno opremljena za potrebe Univerziteta, tako da će ispunjavati sve standarde za obavljanje visokoškolske djelatnosti. Prostor raspolaže sa 2 amfiteatra i 30 učionica. Veliki amfiteatar je kapaciteta blizu 800 mjesta, a manji oko 300 mjesta. U zgradi postoji stomatološka ordinacija i ordinacija za fizikalnu terapiju, čije će usluge besplatno moći da koriste socijalno ugroženi građani. Postoje i moderno opremljene laboratorije za hemiju i forenziku, kao i kabineti za fiziku, informatiku, geodeziju i anatomiju. Postoji posebno uređen kabinet za simulaciju suđenja.

Napominjemo da će Univerzitet u školskoj 2014/15. godini obezbijediti besplatno školovanje studentima prve godine svih studijskih programa koji imaju prebivalište na teritoriji Brčko distrikta.

Povodom useljenja u novu zgradu Univerzitet dana 30.05.2014. godine organizuje

S V E Č A N O S T

u novoj zgradi u ul. Bijeljinska cesta br. 72 – 74 sa početkom u 14.00 sati. Svečanosti će prisustvovati sadašnji i budući studenti, profesori i zaposleni na Evropskom univerzitetu. Svečanosti mogu da prisustvuju svi ostali zainteresovani građani, koji će biti u prilici da obiđu prostorije Univerziteta. Na kraju svečanosti biće organizovan koktel.

Pozivamo Vas da, u što većem broju, prisustvujete ovoj svečanosti i tako zajedno s nama uveličate ovaj događaj.

Share this post

Translate »
Menu