Upit o mogućnosti održavanja nastave na EU

Obavještenje za studente

Obavještavamo studente Evropskog univerziteta Brčko distrikt da je Naredbom komandanta Štaba za zaštitu i spašavanje Brčko distrikta broj predmeta 02-000049/20, broj akta 01.1-1141CM-232/20 od 12.05.2020. godine dozvoljeno polaganje ispita na visokoškolskim ustanovama u Brčko distriktu.

U tom smislu Univerzitet namjerava da organizuje polaganje zaostalih aprilskih ispitnih rokova počevši od 28.05.2020. godine, za one predmete čiji su odgovorni nastavnici u mogućnosti doći. Molimo studente da prate obavještenja na stranici, gdje će se redovno ažurirati ispitni termini, kao i da izmire sve obaveze prema Univerzitetu do ispitnih rokova.

Pored toga, obavještavamo studente da smo pokrenuli inicijativu da se nastava u učionici, ipak, održi u smanjenom obimu. Odjeljenju za obrazovanje uputili smo dopis koji se nalazi u prilogu, putem kojeg tražimo da se odobri održavanje konsultacija sa studentima uz obavezno poštovanje mjera zaštite od širenja zaraze. Ukoliko odgovor Odjeljenja za obrazovanje bude pozitivan, upućujemo studente da prate obavještenja na stranici sa terminima za nastavu.

U Brčkom, 19.05.2020. godine

S poštovanjem,

Studentska služba Evropskog univerziteta

Upit o mogućnosti održavanja nastave na EU
Upit o mogućnosti održavanja nastave na EU
Translate »