IN MEMORIAM – Prim. Dr. ĐORĐE (SEKULA) REGOJE

IN MEMORIAM

Sa velikom tugom i bolom vas obavještavamo da je naš mili kolega i prijatelj

Prim. Dr. ĐORĐE (SEKULA) REGOJE

iznenada preminuo 09.09.2018. godine u 71-oj godini. Ispraćaj će biti 11.09.2018. godine u 16.00 časova ispred kapele groblјa D. Milјevići – Sarajevo. Sahrana će se obaviti 13.09.2018. godine u 13.00 časova na Bežanijskom groblјu u Beogradu.

Prim. dr. Đorđe Regoje rođen je 4. maja 1947. godine u Sarajevu. Osnovnu i srednju školu kao i Medicinski fakultet i specijalizaciju završio je u Sarajevu. Stručno se usavršavao u Ljubljani, Zagrebu, Pragu i Moskvi. Bio je direktor Zdravstveno estetskog centra “Dr Regoje”, Brčko; član Udruženja dermatologa (srpsko-njemačkog udruženja dermatologa); sekretar Dermatološke sekcije BiH u dva mandata; počasni član Udruženja kozmetologa Srbije. Završio je postdiplomski studij iz histopatologije u Zagrebu, subspecijalizaciju iz estetske i korektivne hirurgije (Minhen, Moskva, Prag) i stekao zvanje primarijusa. Objavio je preko 40 stručnih publikacija kod nas i u inostranstvu. Za postignute rezultate nagrađen sa više priznanja, kao student nagradom “Hasan Kikić”, te nagrade i priznanja Udruženja dermatologa Jugoslavije, kao i zlatnikom “Jovan Dučić”.

Dr. Regoje bio je veoma uvažen od strane kolektiva Evropskog univerziteta Brčko distrikt i Evropskog univerziteta „Kallos“ Tuzla. Ostavio je neizbrisiv trag kao vrstan ekspert iz oblasti dermatologije, a dao je i veliki doprinos u edukaciji studenata Evropskog univerziteta.

Porodici i prijateljima izjavljujemo saučešće.